RTSH 1 TV

RTSH 1 TV on live streaming TV from Albania

Description : Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin 1938, dhe u hap me një mesazh nga Mbretëresha Geraldinë, dhe të televizionit satelitor.dhe Televizionin Shqiptar, që u krijua në vitin 1960. Prej vitit 1993 RTSH-ja transmeton programet e saj radiofonike dhe televizive edhe nëpërmjet satelitit..
Title: RTSH 1 TV
Language: Albanian
Genres: General
Country: Albania
Headquarters: Tirana
Website: https://www.rtsh.al/

Watch free online TV stations from Albania. Find the best free Internet TV stream, and watch your favorite WebTV On Live on PC, Smartphone..